Lasta_Gardshotell_Konferans

Ha konferens och möte i unik miljö på Låsta Gårdshotell

Vad är viktigt för en lyckad konferens? Kanske en ostörd miljö, med närhet till naturen och mängder av aktiviteter. Eller ljusa, rymliga lokaler, med ekotänk och största möjliga bekvämlighet?

På Låsta Gårdshotell finns allt detta, dessutom i en unik miljö – en topprenoverad ladugård. Här går personlig omtanke hand i hand med moderna faciliteter. Allt kryddat av lantlig charm som hemlagad frukost och närhet till djur och natur.

Ha konferens hos oss, bara en knapp timme från Stockholm, så kombinerar du det bästa av både stad och landsbygd.

Hit är du också välkommen på egen hand i tjänsten, vare sig du har uppdrag i trakten eller bara vill arbeta ostört i bekväm, naturskön miljö.

Boka konferensrum eller hela byggnaden

På Låsta Gårdshotell kan du boka hela byggnaden för ditt möte. En unik möjlighet att konferera helt ostört, mitt på den sörmländska landsbygden men ändå nära kommunikationer.

Du kan också boka det stora konferensrummet på tredje våningen, med panoramautsikt över skog och åkrar. Här finns plats för 25–30 personer (beroende på sittning), med ett separat kök intill. Det finns även gott om öppna ytor i anslutning till gästrummen, där ni kan sitta ostört i mindre grupper.

Konferensutrustning: blädderblock, whiteboard, projektor och wifi.

Tretton rum med egna badrum

Låsta Gårdshotell har plats för totalt 40 övernattande gäster i tretton rum, alla med egna, stora badrum. Här sover ni gott i sköna sängar, av hög kvalitet.

Sju av rummen ligger i markplan och är handikappvänliga. Det finns även ett rum med särskilt larm för hörselskadade.

Laga egen mat eller beställ catering

På Låsta erbjuder vi fullservice för din konferens: lunch, middag och fika enligt önskemål. Meddela oss vad som önskas, så beställer vi catering.

Ni kan också med fördel laga er egen mat, i något av hotellets två kök. Varför inte som ett tema under en konferensaktivitet? Det blir dessutom ett utmärkt tillfälle att lära känna varandra/umgås på ett trevligt sätt.

Välj vad som passar just er! Ni bestämmer själva hur mycket service ni vill ha.

Mängder av aktiviteter eller lugn och ro

En konferens på Låsta Gårdshotell utformar vi helt enligt önskemål. Vissa möten mår bäst av lugn och ro, där ni njuter av miljön på egen hand. Här finns skogen inpå knuten, med möjlighet att promenera och cykla.

Andra möten kommer bäst till sin rätt med en speciell upplevelse. Det kan vara allt från glasblåsning till gourmetpaket med paddling. Närheten till både Stockholm och Strängnäs/Mariefred gör att mötet också kan kombineras med ett stadsbesök.

Läs mer här:
Att göra >
Paketerbjudanden >

Varmt välkommen till oss!

Lasta_Hotel_Logen

Lasta_Hotel_Teambuilding