Välkommen till oss! » Att göra/i närheten » Stockholm 50 minuter från Låsta

Stockholm 50 minuter från Låsta

Stockholm

Stockholm

Bara 9 mil från Låsta Gårdshotell ligger Stockholm, Sveriges vackra huvudstad. Kombinera din vistelse på Låsta med ett besök här. Eller varför inte välja Låsta som bas för din Stockholmsvistelse! Det tar inte mer än 50 minuter att resa hit, med tåg eller bil.

Stockholm är staden på vattnet, mellan broarna. Med sitt unika läge mellan Mälaren och Östersjön upphör den aldrig att fascinera. I århundraden har Stockholm inspirerat allt från musiker och konstnärer till poeter och författare.

Här finns ett oändligt utbud av kultur och mat från jordens alla hörn, liksom nöjen och sevärdheter. Staden bjuder på allt från anrika byggnader till idylliska stugor och den senaste arkitekturen. Besök det världsberömda Vasamuseet, promenera på Djurgården eller fika bland medeltidsgränderna i Gamla stan. Dessutom kan du bada på många ställen, mitt i city! Givetvis finns också shopping för alla plånböcker och smaker.

Passa även på att besöka Stockholms skärgård, som du enkelt når med båt. Här finns mer än 24 000 öar och skär, med fantastiska naturupplevelser. Vilken väljer du?

Mer information hittar du på Visit Stockholms webbplats >