Lasta_Hotel_Ladan

Låsta Gårdshotell – unikt och prisvärt hotell i Mälardalen

Låsta Gårdshotell ligger på en lantgård i Södermanland – Låsta Säteri. Hotellet finns 6 kilometer utanför Strängnäs, i den vackra Mälardalen, omgivet av skog, hagar, åker och äng. Samtidigt finns både städer och kommunikationer nära.

Hotellet är byggt i unik miljö – en topprenoverad före detta ladugård. I byggnaden, som är på 400 kvadratmeter, finns plats för upp till 40 gäster i 13 rum. Alla har egen dusch/toalett och gemensamt kök.

Hit är du välkommen både som privatperson och i tjänsten. I ett före detta magasin intill har vi inrett en festlokal, för bröllop och andra högtidsdagar

Lasta_Hotel_Logen

Anläggningen passar utmärkt för konferens, med rymliga och ljusa lokaler. Här finns kapacitet för upp till 30 mötesdeltagare och mängder av aktiviteter.

Låsta Gårdshotell startade år 2008 och drivs av oss i familjen Wetterberg. Vi bor själva i mangårdsbyggnaden på Låsta Säteri, en gård från 1600-talet, som i dag består av 12 hektar med både skog och betesmark.

Läs mer om Låstas historia nedan >

Vi är måna om att vara tillgängliga för alla, oavsett funktionsnedsättning eller allergi. Därför gör vi allt vi kan för att underlätta för dig med särskilda behov. Sju av rummen ligger i markplan och är handikappvänliga. Det finns även rum med särskilt larm för hörselskadade.

Omtanke om såväl människor och djur som miljö genomsyrar allt vi gör. Därför är ekologi och hållbarhet våra ledord. Läs mer här >

Varmt välkommen till Låsta vårt paradis på jorden. Vi vill dela det med dig!

Boka rum >
Boka konferens >